[ English ] [ Shqip ] [ Srpski ]
 
 


DOKUMENTET
All documents are in Adobe Acrobat. To view them you will need Acrobat Reader. Get it free here.

Hapja Konferenca Ndërfetare mbi Koegzistencën Paqësore dhe Dialog
Patriarkana e Pejës
Pejë 2 -3 Maj 2006
Fjalimi i përgaditur nga Don Shan Zefi, Kancelar ipeshkvinor, Kisha Katolike
Fjala e Myftiut të Kosovës, Mr. Naim Tërnava, me rastin e Konferencës mbi Koekzistencën Paqësore dhe Dialogun Ndërfetar në Kosovë
Pejë më 2-3 maj 2006
Komisioni Këshillëdhënës Mbi Konventën Kornizë Për Mbrojtjen E Pakicave Kombëtare
Opinioni Mbi Implementimin E Konventës Kornizë Për Mbrojtjen E Pakicave Kombëtare Në Kosovë
(i miratuar më 25 nëntor 2005)
Agjencia e Lajmeve AFP ka publikuar këtë lajm:

Interneti në shërbim të paqes ndëretnike në Kosovë
Projekti i agjencisë së lajmeve Beta, agjencisë në gjuhën shqipe nga Prishtina KosovaLive dhe Qendra për Demokraci dhe Pajtim në Evropën Juglindore nga Selaniku

PROFESIONISTËT NË PUNË TË PËRBASHKËT
Forumi serbo-shqiptar
Blic, 10. qershor 2005.
Organizata gjermane për media Grupi Punues për Zhvillim dhe Paqe (FriEnt) i ka paraqitur faqe sonë të internetit KosovaKosovo com botimin më të fundit të buletinit të tyre mujor “Impuls”. Më poshtë është dhënë teksti i plotë i botuar në faqen e internetit FriEnt-it.
INSTITUCIONET E PËRKOHSHME TE VETËQEVERISJES
Ftesë E Hapur Për Kthimin E Të Zhvendosurve Në Kosovë
Prishtinë, 25 shkurt 2005
FORUMI

Fjalimi i përgaditur nga Don Shan Zefi, Kancelar ipeshkvinor, Kisha Katolike

Konferenca Ndërfetare mbi Koegzistencën Paqësore dhe Dialog
Patriarkana e Pejës
Pejë 2 -3 Maj 2006


© 1998-2005 CDRSEE, KosovaLive, Medijski Centar Beta
Përmbajtja e faqes së internetit www.kosovakosovo.com është përgjegjësi e Qendrës për Demokraci dhe Pajtim, Agjencisë së Lajmeve KosovaLive dhe Qendrës Mediale Beta, dhe në asnjë mënyrë nuk pasqyron pikëpamjet e donatorëve për Forumin Informativ Shqiptaro-Serb.