[ English ] [ Shqip ] [ Srpski ]
 
 


DONATORËT
The Albanian Serb Information Exchange Forum was made possible through support provided by the Friedrich Ebert Stiftung, the German Government via the Stability Pact, the Institut für Auslands-beziehungen e.V. (IFA), International Research and Exchanges Board (IREX), the Organisation for Security and Cooperation in Europe (OSCE), UNESCO, and the Kosovo Mission of the US Agency for International Development (under the terms of award No. 167-A-00-01-00107-00). The opinions expressed herein are those of the authors and do not necessarily reflect the views of the organisers or of the donors listed above.
FORUMI

Fjalimi i përgaditur nga Don Shan Zefi, Kancelar ipeshkvinor, Kisha Katolike

Konferenca Ndërfetare mbi Koegzistencën Paqësore dhe Dialog
Patriarkana e Pejës
Pejë 2 -3 Maj 2006


© 1998-2005 CDRSEE, KosovaLive, Medijski Centar Beta
Përmbajtja e faqes së internetit www.kosovakosovo.com është përgjegjësi e Qendrës për Demokraci dhe Pajtim, Agjencisë së Lajmeve KosovaLive dhe Qendrës Mediale Beta, dhe në asnjë mënyrë nuk pasqyron pikëpamjet e donatorëve për Forumin Informativ Shqiptaro-Serb.