[ English ] [ Shqip ] [ Srpski ]
 
 


FORUM
Kosovo - prioritet medjunarodne zajednice

Zao mi je sto gospodja nema ni jednu reakciju pa sam resio da je pozdravim. Pozdravljam najzgodniju i najlepsu damu Srbije.
(vlada, 13.08.2005. 10:59)

Da u pravusi svo postovanje G.Dji Sonja Biserko..
(SH.Berisha, 24.09.2005. 01:06)

Pa ti stvarno pojma nemaš
(Prica Dušan, 12.10.2005. 07:13)

---zonje, eshte shume e rendesishme per popullin shqipetar te Kosoves te spjegoni situaten e atehershme te fillim viteve te "90 qe ka te bej me postin e tanishem qe keni sot. Ne ate kohe keni informu opinionin rrejshem se qka po ndodhe ne Prishtine (Kosove) e veqanarisht me punimet e BSPK me ne krye H.Goranin. Zonje mos harroni se Kosovaret nuk i harrojn gjerat e perjetuara dhe kete shume mire e din OSBE (nese nuk besoni keni ketu koleg nga komiteti i Helsinkit).
(kastriot jashari, 21.11.2005. 19:18)

Evo pronasao sam g. Sonju Biserku najzad. Ono sto vi govorite bazirano na humanim konceptima drustva i obrazlozeno cinjenicama, a branjeno sa najvecom hrabroscu, je za svaki respekt. Kao albanac ne mogu a da se ne zahvalim gospodji sto je uvek bez etnickih stereotipa dala istinu svome i nasoj javnosti. Ona je prava inspiracija za Balkan, a Aleksandru Vucicu kazem : evo najvece srpske patriotkinje, gospodja koja radi na dobrobit svoga naroda nikad ne bazirajuci se u diskriminaciji, zlocinima, mrznji ili fasistickim idejama. BRAVO!
(Driton Vela, 03.03.2006. 09:12)

Polja obeležena crvenom zvezdicom su obavezna.

* Vaše ime i prezime:
* Email:
* Komentar:
 
FORUM

Govor Don Šan Zefija, Biskupskog Kancelara, Katolička crkva

Međuverska konferencija o mirnoj koegzistenciji i dijalogu
Pećka Patrijaršija
Peć 2 –3. maja 2006. godine.OSTALI ČLANCI
Pročitajte ostale tekstove

REAKCIJE
© 1998-2005 CDRSEE, KosovaLive i Medijski Centar Beta
Odgovornost za sadržinu tekstova objavljenih na sajtu www.kosovakosovo.com u potpunosti preuzimaju Centar za demokratiju i pomirenje, agencija KosovaLive i Medijski Centar Beta. Tekstovi ni na koji način ne odražavaju mišljenja donatora koji su pomogli Albansko-srpski forum za razmenu informacija.