[ English ] [ Shqip ] [ Srpski ]
 
 


FORUM
Neophodno je rešiti problem otetih sredstava penzijskog fonda Kosova od strane Srbije

Ovo je vise nego tragicna teza gospodina ministra za rad i socijalnu zastitu u takozvanoj vladi Kosova . Voditi debatu u vezi penzija , u periodu kada vecinski i jedini konstutivni narod trenutno delomicno okupirane Srbije tacnije na Kosovu i Metohiji nema najosnovnija ljudska prava . Pravo na slobodu kretanja , uzivanja u vlastitoj imovini i obavljanju svojih verskih obreda , je apsurdno .
(Petrovic, 29.07.2005. 00:51)

Zoti Petroviq, sipas te gjitha gjasave eshte parapaguar per komente. Sigurisht nuk ka pune tjeter andaj edhe po shkruan. E drejte e tij. Ajo qe dua te them eshte se ai i ka perzier, sic thojne serbet, "babe i zzabe". Kush kur dhe sa krime ka kryer ne Kosove eshte ceshtje shume e lehte te dihet. Sipas tonit te shkrimit te tij ai u perket atyre qe ne luften e fundti ne Kosove kane shkaktuar me shume se 500 varreza masive, 14o mije shtepi te djegura.... Problemi i pnesioneve egziston dhe qellimi i ketij Forumi me sa po e kuptoj une qe te hape ceshtje e pazgjidhur. Nese ajo dikend e prek eshte problem i tij, por te ruajme gjuhen e tolerance dhe te mos flasim me uurejtje, ajo eshte me e rendesishmja. Muharremi
(Muharrem Qafleshi, 29.07.2005. 12:36)

O kojem ti fondu pricas ministre pa vi siptari niste izdvajali ni jednog dinara 50 godina ni zasta a sada bi i penzije od Srbije.Uveli su vas u Jugoslaviju iz Albanije trazite od Enver Hozde penzije a ne od Srbije.
(terzic dusko, 07.12.2005. 19:20)

Polja obeležena crvenom zvezdicom su obavezna.

* Vaše ime i prezime:
* Email:
* Komentar:
 
FORUM

Govor Don Šan Zefija, Biskupskog Kancelara, Katolička crkva

Međuverska konferencija o mirnoj koegzistenciji i dijalogu
Pećka Patrijaršija
Peć 2 –3. maja 2006. godine.OSTALI ČLANCI
Pročitajte ostale tekstove

REAKCIJE
© 1998-2005 CDRSEE, KosovaLive i Medijski Centar Beta
Odgovornost za sadržinu tekstova objavljenih na sajtu www.kosovakosovo.com u potpunosti preuzimaju Centar za demokratiju i pomirenje, agencija KosovaLive i Medijski Centar Beta. Tekstovi ni na koji način ne odražavaju mišljenja donatora koji su pomogli Albansko-srpski forum za razmenu informacija.