[ English ] [ Shqip ] [ Srpski ]
 
 


FORUM
Reč Muftije Kosova, Mr. Naim Tërnava

Bojim se dragi gospodine da izdvajate SPC od drugih verskih zajednica. Ako njoj "prpisujete" da se ne mesa u politicka kretanja - morali biste onda i sami sebi tj vasoj verskoj zajednici da dodelite istu ulogu. I nabrojaste nam unistenje objekata vase verske zajednice, a ni reci o unistavanju srpskih crkava koje traje vekovima. Bog je veliki i vidi sve.
(Vukota, 30.05.2006. 10:50)

Gospodine Vukota SPC je uvjek bila deo politeke i glavna kacelarija Drzavne bezbednosti. G.dine vecina SPC bilisu Katolicke ccrkve kojesu uzurpirane sa strane srba. Ako volis da znas ko ste vi pogledaj u WWW.SERBIAN CRIMES.COM. STIDITESE
(Deqani99, 02.06.2006. 06:09)

Samo malo komentara na Vukotin komentar. Istina je da je do kostiju bolno to sto se dogodilo sa Srpkim vjernim objektima prosle godine. Svakako, na nama Albancima je da nadjemo nacina da sve to opet izgradimo i da milijun puta trazimo za oprostaj. Ali gdje ste vi G. Vukota bili do sada? Kako vam se izmaklo da ne saljete bar jedan komentar sa vasim misljenjem oko nasih Vjerskih objekata (Katolickih Crkava i Dzamija) kada su ih vasi naoruzani Srbi palili i rusili u stotinama. Boga je i tada bilo, ali ste vi vjerojatno mislili da je On na vasoj strani. Gledati kako jedna Srpska Crkva gori je grozna stvar i ne daj Boze tih dozivljaja nikada vise. Ali sta mislite vi, da li je ugodno gledati kako jedna Dzamija gori? Recimo ona u Beogradu (istog dana), ili ona u Nisu?
(Astrit Ismaili, 03.06.2006. 02:32)

zar ne mozete naci neki zajednicki jezik pa da konacno bude mir na tom jebenom kosovu za koje nas ceo svet uslovljava. Bitnije je da stvorite ekonomiju a ne da pucate tamo jedni na druge i palite crkve i dzamije.Doslo je do toga da na Kosovu vise nema nista od privrede a kako ce i biti kad je mrznja lajtmotiv pa svi beze odatle na sever Srbije i traze posao. Nacionalizam je bolest!!!!! Martin Boskovic Novi Sad
(martin boskovic, 12.06.2006. 18:08)

E pa braco siptari niko ko je dobijao na tudjoj patnji i tudjoj zemlji gradio,pocev od osmanlija na ovamo,nije i nece imati srece.Svaki narod pamti,a tako i ja.Vraticu se Svetoj Srpskoj zemlji kad tad,i ne samo ja mnogi ce.I ako bude nezavisno,zapamtite IPAK SE OKRECE.I kad se budemo vracali u KOSOVO republiku MOLICU BOGA ZA VAS PA MAKAR KOSOVA NE BILO.
(Darko Stankovic, 16.06.2006. 13:56)

Polja obeležena crvenom zvezdicom su obavezna.

* Vaše ime i prezime:
* Email:
* Komentar:
 
FORUM

Govor Don Šan Zefija, Biskupskog Kancelara, Katolička crkva

Međuverska konferencija o mirnoj koegzistenciji i dijalogu
Pećka Patrijaršija
Peć 2 –3. maja 2006. godine.OSTALI ČLANCI
Pročitajte ostale tekstove

REAKCIJE
© 1998-2005 CDRSEE, KosovaLive i Medijski Centar Beta
Odgovornost za sadržinu tekstova objavljenih na sajtu www.kosovakosovo.com u potpunosti preuzimaju Centar za demokratiju i pomirenje, agencija KosovaLive i Medijski Centar Beta. Tekstovi ni na koji način ne odražavaju mišljenja donatora koji su pomogli Albansko-srpski forum za razmenu informacija.