[ English ] [ Shqip ] [ Srpski ]
 
 
PRISHTINË, 18. prill 2007. (KosovaLive) - Ekipi i Unitetit të Kosovës të mërkurën ka vlerësuar si punë urgjente kushtetutën e re, ligjin për zgjedhjet dhe për simbolet shtetërore, dhe për këto tri çështje deri në fund të muajit maj duhet të ketë një vendim.Gjermania mbështet pakon e Ahtisaari-t dhe kërkon paqe e tolerancë në Kosovë
UNMIK ende s’është njoftuar me agjendën e misionit fakt-mbledhës
Monk pohon se plumbat e rumunëve kanë qenë me afat të skaduar përdorimi
Raporti i UNDP-së tregon se gjysma e të rinjve synojnë emigrimin
Ekipi i Unitetit Themelues kujdeset për 120 ditët e para pas statusit
Ruecker e Kather thonë se në Kosovë po ndërtohet shoqëri demokratike
Mospërfshirja e Kosovës në lehtësimin e vizave “Schengen” shihet si diskriminim e izolim
KNS shprehet kundër forcave shtesë të SHPK-së në veri
Gjatë këtij muaji fillon ndërtimi i “fshatit ndërkombëtar”


 

Announcement
It is eighteen months now since Beta, KosovaLive and the CDRSEE started up this website as a place for genuine dialogue and high quality news resource for a deeply divided and troubled part of the Balkans. It is with a sad heart that we are forced to announce the end of this project as you know it. Bluntly - the money has run out. Read the whole text here.Fjalimi i përgaditur nga Don Shan Zefi, Kancelar ipeshkvinor, Kisha Katolike
Konferenca Ndërfetare mbi Koegzistencën Paqësore dhe Dialog
Patriarkana e Pejës
Pejë 2 -3 Maj 2006
Read this articleKomandanti i krahut jugor të NATO-s Admirali Henry Ulrich tha në Leposaviq se Aleanca Veri-Atlantike mbetet e përkushtuar për të ruajtur qetësinë në tërë territorin e Kosovës. Në foto:Admirali Ulrich duke u drejtuar gazetarëve.
Shefat e diplomacive të Grupit të G-8 kanë mirëpritur të enjten negociatat e drejtpërdrejta midis Beogradit dhe Prishtinës për statusin e ardhshëm të Kosovës. Në foto:Pamje nga takimi i ministrave të vendeve të G-8..
 

© 1998-2005 CDRSEE, KosovaLive, Medijski Centar Beta
Përmbajtja e faqes së internetit www.kosovakosovo.com është përgjegjësi e Qendrës për Demokraci dhe Pajtim, Agjencisë së Lajmeve KosovaLive dhe Qendrës Mediale Beta, dhe në asnjë mënyrë nuk pasqyron pikëpamjet e donatorëve për Forumin Informativ Shqiptaro-Serb.
 
 
eXTReMe Tracker