[ English ] [ Shqip ] [ Srpski ]
 
 


MEDIA ECHO
All documents are in Adobe Acrobat. To view them you will need Acrobat Reader. Get it free here.

Më 16 qershor të vitit 2005 e përjavshmja beogradase Vreme ka publikuar këtë lajm për faqen tonë të internetit
FORUM
Agjencia e Lajmeve AFP ka publikuar këtë lajm:
Interneti në shërbim të paqes ndëretnike në Kosovë
Projekti i agjencisë së lajmeve Beta, agjencisë në gjuhën shqipe nga Prishtina KosovaLive dhe Qendra për Demokraci dhe Pajtim në Evropën Juglindore nga Selaniku
PROFESIONISTËT NË PUNË TË PËRBASHKËT
Forumi serbo-shqiptar
Blic, 10. qershor 2005.
FORUMI

Fjalimi i përgaditur nga Don Shan Zefi, Kancelar ipeshkvinor, Kisha Katolike

Konferenca Ndërfetare mbi Koegzistencën Paqësore dhe Dialog
Patriarkana e Pejës
Pejë 2 -3 Maj 2006


© 1998-2005 CDRSEE, KosovaLive, Medijski Centar Beta
Përmbajtja e faqes së internetit www.kosovakosovo.com është përgjegjësi e Qendrës për Demokraci dhe Pajtim, Agjencisë së Lajmeve KosovaLive dhe Qendrës Mediale Beta, dhe në asnjë mënyrë nuk pasqyron pikëpamjet e donatorëve për Forumin Informativ Shqiptaro-Serb.